Friday, January 6, 2012

Penjelasan Nur Amalina Che Bakri Seksi Dan Kejutan Budaya

Penjelasan Nur Amalina Che Bakri isu gambar seksinya seolah-olah kejutan budaya. Menurut Amalina sendiri, dia tidak pernah berpenampilan seksi ketika belajar di Universiti luar negara. Gambar yang tersebar tersebut adalah gambar peribadinya yang diupload difacebook ketika sedang melancong. Amalina memberitahu bahawa baju seksi tu dibeli oleh ibunya sendiri ketika mereka merancang percutian ke Paris pada ogos 2009 bersama rakannya yang lain.

http://3.bp.blogspot.com/-dr14_94Ruis/TwOmdi01TXI/AAAAAAAAErk/C1_7AuWJG2M/s1600/Pelajar+17A1+SPM+Nur+Amalina+Che+Bakri+Gagal+di+Universiti1.jpg

Ibu Amalina turut memberi pernyataan mengenai isu penyebaran gambar tersebut. Menurut ibu Amalina, dia mengenali setiap rakan Amalina dalam gambar percutian tersebut dan mengakui baju seksi tu dibelinya sebagai gambar peribadi dan kenangan Amalina. Ibunya turut menyangkal dakwaan setiap blog bahawa Amalina sudah berubah sikap kerana kejutan budaya.

http://2.bp.blogspot.com/-C1P8nEQMKZk/TwOl5q83s0I/AAAAAAAAErQ/J-qdX88xwfo/s1600/1.jpg

Gambar ibu Amalina kecewa dengan penyebaran gambar seksi anaknya di internet

Untuk info semua, Amalina adalah pelajar cemerlang SPM 2005 yang menjadi sumber inspirasi kepada semua pelajar untuk berjaya sepertinya.

Gambar Seksi Nur Amalina Che Bakri Yang Tersebar Di Blog


sumber : melvister.com

p/s : no komen. jaga diri sendiri lagi baik... ;)

1 comment:

  1. dia lupa yang dia prnh jadi selebriti pendidikan... sape mak bapak yg tgok gmbr ni,, mmg x bagi la anak2 diorg belajar luar negara..

    ReplyDelete