Saturday, January 28, 2012

JAMU ~

Short update mengenai jamu yg saya jual tu..
Dealer bgtau hari ni, sabtu baru pos sbb stok baru ada. Jadi, esok hari ahad, poslaju tutup. Maknanya hari isnin baru sampai. Tp masa ni offday saya. Jadi hari rabu baru bawak ke office.bagi yang sabar menunggu tu, thanks di ucapkan. Saya tau sume dah tak sabar nak kurus. Hehehe... Kepada kak dila yg dah turun 12kg tu belanja la saya makan. pastu arus dah 10kg, fitri 8kg dan tik 4kg. semua yang dah turun nie, tahniah d ucapkan !! teruskan usaha lg k !! ok bai ;)

1 comment:

  1. mcm mana nak order...berminat gak...tlg bagi info

    ReplyDelete