Saturday, June 4, 2011

SUSAH NAK MEMBUANG...


Tak tau kenapa dah bertahun2 susah sangat nak buang air besaq.. mmg masalah ni dah lama. sampai la sya try minum teh org kampung.. mmg berkesan. tapi ada dgr cerita yang teh org kampung ni tak elok. boleh menghakis perut. bila dgr macam tu rasa takut la pulak. tapi nak buat macam mana, dgn teh ni je yg membolehkan sy membuang.. nak di jadikan cerita, teh habis. tanya kat mak. mak.... teh da habis ke??? aah... tapi cuba lah yg mak minum ni. mak minum baru seminggu. dia kata hari2 dia lawas. lepas tu cepat rasa kenyang. tak rasa nak makan pun. baju kurung yg tak muat dia pakai sebelum ni, dah muat. ait macam menarik je dengar. huhu... sy pun pegi la dapur. amik satu pek, letak dalam bekas, kacau2 dgn sudu, pastu goncang sampai sebati. dah sebati, minum. rasa dia sedap! macam minum jus asam jawa. sbb mula2 mak tanya ko minum ke air yg rasa macam ni?? knp mak? tak sedap ke? takde la.. mana tau ko tak suka. sekali rasa... mmg sedap. n nak lagi. heheee... lepas minum kan, esoknya bangun pagi terussssssssss membuang sampai berulang2 kali. hahaha.. tapi bukan la macam cirit birit tu... terasa macam keluar semua lemak2. hahaha. mmg best la. happy sangat dapat buang dengan lawasnya. lepas ni minum ni je. dah la sedap. huhu... sape yang tak lawas tu boleh la try. opss sori lupa pulak nak bagitau produk ni nama dia PREMIUM DIET PLUS FIBRE. ada 10 pek kat dalam. selamat mencuba =)



3 comments:

  1. mcm best jer.dkt mana ada jual?watson ade ker?

    ReplyDelete
  2. nurul julianna : dekat kedai2 jamu ada jual. RM38.90 =)

    ReplyDelete
  3. ouh yeke.kena cuba nie.haha thanx :)

    ReplyDelete