Saturday, June 18, 2011

HAPPY BIRTHDAY ANAK BUAHKU

wafiy tido.. kesian dia penat. ye lah main gelongsor je mana tak penat kan?? =)

dari kiri.. mak, along, me & kakak ipar ;p

si comel pakai baju kebaya pink! dia baru balik dari kenduri kawin kat klang. tu yang berbaju kebaya tu..

"terima kasih" angah di atas flash dr kamera anda. huhu.

sesi memotong kek. kek bola. dah besar nanti awisy jd lah pemain bola. boleh la jadi mak jd pom pom girl kat tepi padang. haha.

M.F.C.. nama pelik kan?? restaurant ni ada kat Bangi. macam kfc just dia ada pizza. =)

kek bola! sedap. macam ada aiskrim kat dalam dia.

darwisy yang tak suka bergambar tapi telah di paksa oleh saya. kira peras ugut lah ni. haha.

happy birthday awisy.. mak doakan awisy cepat2 besar lepas tu masuk rancangan pencarian jejaka maskulin. eh tetiba. haha. birthday kali ni yang ke 8 tahun. mak? jenapa mak? ye inilah panggilan semua anak2 buah sy. gara2 along sy yang jeles bila suh dorg panggil mak su. dia suh jugak anak2 dia panggil MAK. bayangkan kalau ada jejaka hensem lalu sebelah lepas tu anak buah panggil. "MAK!" "MAK!".. adoiii hancus lah macam tu. sebab mmg penah jadi pun. mesti ingat dah ada anak kan?? terpaksa lah buat muka toya je. hehehe.. erm.. sampai2 je sini, tgk2 apa pun persiapan tak siap lagi. staff baru nak tiup belon. alangkah geramnya along sy. mak saya pulak apa lg, terpaksa la sound staff tu. ha kan cik pidah dah bersuara. "maaf makcik". bos baru bagitau saya. ok fine. start pukul dua, tp pukul dua dorg still tiup belon. sampai 3jumaat pun tak siap macam tu. bayar mahal tapi hampehhh. wah cik yang pulak dah bersuara. haha. tapi xpe lah. anggap je semua ni dugaan hari jadi awisy.. sabo ye wishhh.. say cheseee =) dalam pukul 3 baru lah start. makanan sampai je terusss ngap! lapo.. dari pagi tak makan apa2 sbb nak makan pizza punya pasal. huhu.. sib baik sedap. lepas makan ada sesi bergambar. posing macam2 posing ada. hehe. settle je sume tu balik lah kami ke rumah. sangat happy sebab dapat makan, dapat main gelongsor. haha. ada hati dah besar pun nak main jugak. kat restaurant ni ada playground. best.. =)

2 comments:

  1. woww bestnyerr dah ada ank buah :)

    ReplyDelete
  2. Looks like a fabulous birthday party! :)


    xoxo,
    Addie
    The Cat Hag

    ReplyDelete