Tuesday, April 14, 2015

RELIAN MASCARA MURAH RM25 PERCUMA POSLAJU

 

100% original !!

1 kotak RM25 percuma poslaju
 
Sms / whatsapp sy di 0126336041 utk tempahan. Tqvm :)

Kandungan Set:
 1. Transplanting Gel Mascara (Maskara Besar) - 10ml
 2. Natural Micro Fiber Mascara (Maskara Kecil) - 8g
Adakah anda mempunyai impian mendapat bulu mata yang lebat semulajadi? Tiada lagi bulu mata TIRUAN?! Kini, impian anda boleh menjadi kenyataan dengan Maskara RELIAN.

Gabungan sempurna diubah gel dan serat semula jadi serta-merta boleh memanjangkan bulu mata anda sebyk 300% naturally. Pada masa yang sama, ia dapat memberi anda kelihatan khas semula jadi bulu mata yang lentik dan memukau. Ia memberikan anda kesan efek make-up yg luar biasa yg amat mengkagumkan anda sendiri untuk jangka masa panjang.

Maskara ini menjadi best seller di Jepun dan Taiwan. Dan masih merupakan THE BEST MASCARA tahun ini. Maskara ini dikatakn dapat memanjangkan bulu mata sehingga 350% volume asal, menebalkan serta melebatkan. Maskara ini waterproof & long lasting, ianya juga tidak melekat di bawah mata.

Maskara ini terdiri dari 2 botol, mascara botol besar  dan mascara botol kecil yang berbulu dari micro fibre (berupa bulu-bulu halus warna hitam) yang berfungsi menambah volume bulu mata.
FUNGSI UTAMA:
★ Transplanting Gel Maskara - Maskara yg sempurna, kesan flawless, selesa dan mempunyai kualiti yang terbaik. Kombinasinya yang mencipta bulu mata yang sempurna. Formula ini merangkumi kandungan gel ajaib yang membolehkan anda mempunyai kesan make-up yg sempurna sepanjang hari. Berat: 10ml

★ Natural Micro Fiber Maskara - Pencipta volume bulu mata panjang 100% semula jadi, seperti bulu mata yg sebenar. Ia adalah adalah dari bahan organik & tiada kesan sampingan. Net Berat: 8g

Cara Penggunaan:
 1. Apply mascara botol besar pada bulu mata.
 2. Kemudian apply 2nd coat gunakan mascara botol kecil untuk mendapat volume yg diingini.
 3. Setelah itu apply semula maskara botol besar untuk finishing.
 4. Boleh ulang step 1-3 sehingga anda berpuas hati dengan results. (optional)
 5. Boleh juga tambah maskara favourite colour anda yang lain. (optional)
Kaedah untuk remove makeup: 
 1. Sapukan sedikit air suam pada bulu mata dan tunggu beberapa minit untuk air untuk menyusup masuk ke bulu mata. 
 2. Apabila gel salutan maskara tadi telah lembut, ianya boleh dikeluarkan seperti biasa dengan menggunakan facial soft cotton yg dibasahkan sedikit (urutan dari atas ke bawah). Mata hendaklah tertutup yer.
 3. Tiada make-up produk penyingkiran (or makeup remover) diperlukan dan tiada kesan penyingkiran boleh dilihat di sekitar mata.
 4. Tiada apa-apa impak atau kesan ke atas bulu mata asli.
 5. Satu produk yang sempurna sekali.

Berat/Kandungan: 1 Piece Small Mascara 8g + 1 Piece Big Mascara (10ml) Per Kotak

No comments:

Post a Comment