Saturday, December 28, 2013

NASI KANDAR LINE CLEAR PENANG

 
Mmg terbaik !!! terliur tak tengok ?? hehe.. masa ni dah tak fikir diet dah. diet simpan kat banting. hehe.. masa sampai penang ni, saya dah terbayang2 nasi kandar line clear nie. mmg clear dalam sanubari saya aroma dan rasa dia.. esoknya, pagi2 dah keluar dan terus menuju ke restoren nie. ingat x ramai orang, rupanya org dah beratuqqq... :o
 
 
Kami pusing2 nak cari parking tak jumpa2... last sekali baru perasan ada signboard parking line clear. dah siap parking kami cari kedai pun xjumpa. kami jalan 1 pusingan.. n sebenarnya restoren dia belakang parking ni jer.. punya lah jauh kami jalan. xpe lah kurang sikit lemak.. haha..
 


 
komen saya sebagai juri tak bertauliah : makanan sedap sangat2.. kari dia mmg superb. rugi kalau dtg penang tak singgah sini.. :) cuma staff kat cashier tu garang sgt.. tak senyum pun. yg muda sikit tu... yg tua tu okay... masa saya mintak papadom tu pun dia mcm nak marah.. ish3x tak baik tau layan customer mcmtu.. tuhan marah... huhu.. 
 
staff yang lain semua peramah... :)
 
alamat restoren..
 
177 Jalan Penang, Georgetown, 10000 Georgetown, Penang, Malaysia
Phone:+60 4-261 4440
 
pakat mai ramai2 naa....
 
ok bai :)
 

2 comments:

  1. ayam goreng tu nampak sedap sangat :)

    ReplyDelete
  2. ann : mmg sedap sgt2!! hehe.. rasa nak g sana lagi jer...

    ReplyDelete