Friday, October 11, 2013

The Manhattan Fish Market Jusco Bukit Tinggi Klang


hihihi... nak tau rahsia tak.. masa ni kan, masa buka puasa aritu.. huhu.. biasalah dah banyak sangat nak update, last2 tertinggal jugak.. tu la dia terlebih semangat kesukanan... :p partner sejati saya sape lagi kalau bukan kak dilla... kira blog ni umpama blog saya dengan dia punya la.. rakan kongsi.. hihi... kesian dia asyik kena teman saya g makan jer... ok2 lepas ni teman i pegi gym pulak k.. kita angkat berat kat sana. lepas angkat berat, kita makan nan cheese *telan air liur*

Garlic Herb Mussels

Poached mussels in our signature Garlic Herb sauce, served with baguette to soak up the delicious sauce.

   RM14.90

 sup ni mmg sedap. lemak berkrim. tapi syarat dia kena makan masa panas2. kalau dah sejuk, jadi muak sikit. mereka bagi set dengan garlic bread. makan set ni je pun dah bole kenyang sebenarnya. tp untuk sorg makan la. kalau ramai2 mmg tak cukup :p


kadang2 saya rasa mcm sy ni juri masterchef pulak.. *sila muntah ijo sekarang*. haha. bukan apa, asyik2 g makan, pastu komen2 masakan org. juri tak bertauliah. hehe.



 

  Small Grill
                                                                                                                                                                 radiant mix of grilled tiger prawns, calamari and dory fillet with a side of chips, Garlic Herb rice and  veggies. 
RM29.90

err kami makan tak hbis.. mmg amalan syaitonnirajim. tolong jangan contohinya ye kawan2 sekalian. bg saya, set ni untuk 3 atau 4 org makan. sebab ada nasik dan makanan2 yg lain. mmg cepat kenyang... 

                                                                      




sebelum mereka serve set utama, staff dorg akan mengapi2kan udang kami. mcm nak gaduh je kan mengapi2kan. hahaha.. maksudnya mereka akan panaskan sikit udang kami tu konon2 bila makan rasa sedap lagi la. sebab panas lagi kan..


keterujaan yg melampau.. perut kosong dr sahur, penuh dengan angin jer.. mmg mcmni la muka saya bila makanan sampai. haha..

masa ni kami shopping raya.. ada jugak la beli barang2 sikit... tak banyak sangat pun. sebab sebelum2 tu ada jugak beli brg .. (ayat tunggang langgang). shopping mana2 yang patut beli jer.. tak nak membazir lagi beli barang yg dah ada. mmg ppuan mcmtu kan. selalu beli brg yg dah ada. contohnya mcm baju.. baju dah bnyak tp bila nak keluar msti tak tau nak pakai baju apa.. betul tak ?? huhu.. sama la mcm saya pun... mmg selalu mcmtu.. sbb tu skrg bila keluar sy akan pastikan sy tak akan beli baju.. tp skrg sy suka shopping seluar jeans.. eh shopping jugak tu kan ?? :p

details restaurant :


Address: Lot G26 Ground Floor, Jusco Bukit Tinggi, No.1 Persiaran, Batu Nilam, 1/KS 6, Bandar Bukit Tinggi 2, 41200 Klang
Tel: 03 3326 2521

Opening times: Open daily, 11am-10pm
Child friendly: Yes


ok la, nak sambung shopping seluar . bai :p


2 comments:

  1. makan2 pun x gemok ye...untung la :)

    ReplyDelete
  2. cik sally : hehe.. da gemuk sikit sekarg. huhu...

    ReplyDelete