Friday, November 2, 2012

BEUTSKIN ESSENCE & KAPSUL SNE :) ( STICKY POST SELAMA SEMINGGU) (NEW UPDATE DI BAWAH ENTRI INI)

Salam semua ... :)

Entri saya kali ni adalah entri yang paling buat saya teruja. sebabnya.. first time ni ada org nak iklankan barangan jualan kat blog saya yang tak seberapa nie... hehe... jom kita tengok barang apa yang di jual dan pastinya saya akan memilih barangan yang bagus dan bermutu sahaja untuk di iklankan di sini.. :)
 
produk pertama :-

Beutskin Essence 

Nama Produk : Beutskin Essence
Kod Produk : 10023: 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR
Harga : RM240.00
“ Mengubah Statistik Umur Manusia ”

5 FAKTOR UTAMA
1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan

Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat , demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan.


 Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. 


Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE 

3 hari

 Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dandarah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari

 Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari 
 
 Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari 
 
Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari

Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang 

 Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna

p/s : Antara artis yg mengamalkan Beutskin Essence ini ialah Adira AF, Isma AF, Saida AF (Kakak Dato Siti) dan Rozie (Kakak ipar Dato Siti) dan ramai lagi...
 
produk kedua :-
 
KAPSUL SNE

Nama Produk: Kapsul SNE
Kod Produk: 10002 
Kandungan: 500mg x 60 kapsul
No. Pendaftaran KMM: MAL20034169TCR
Harga: RM220.00

FUNGSI:

  * Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen berbahaya  
 * Meningkatkan fungsi sistem imun 
 * Mencegah pelbagai jenis penyakit sistem pencernaan 
 * Mengurangkan tahap lipid darah dan kolesterol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular   
* Mencegah jangkitan Influenza   
 * Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis 
* Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh sinaran dan pengoksidaan   
* Mencegah dan merawat pkan pelbagai masalah ginekologikal, amat sesuai untuk kaum wanita   
 * Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak   
* Meningkatkan kesihatan kulit dan menangguhkan proses penuaan


p/s: seeloknye sesiapa yg ingin mencuba produk beutskin nie, eloklah menggunakan produk SNE terlebih dahulu utk mempercepatkan lg proses pencerahan & kecantikan kulit. :)
  
Produk2 ni semuanya produk yang dah banyak menang anugerah . jadi, apa tunggu lagi ?? setelah baca entri ni, mesti ramai yang teruja kan lagi2 bab awet muda tue. Semuanya mesti bermula dari usia muda. :) nanti bila dah berumur 55 tahun, orang akan teka umur kita 45 tahun. tak ke kembang semangkuk dua ? hehe... oh ya, pada sesiapa yang nak beli dua produk nie, boleh la email kepada cik erni kita di : 

erni_marliyana@yahoo.com

selamat mencuba !! :)

No comments:

Post a Comment